Reset Password

Your search results
16/05/2024

BED/BADlinnen

Wij hopen dat jullie er even enthousisast uitkijken naar jullie verblijf in onze mooie loft als wij.  We maken het voor jullie helemaal knus en gezellig !
°° Bed- en badlinnen NIET voorzien °°

De fiscale wetgeving op toeristische verhuringen werd recent aangepast en het voorzien van bed- en badlinnen wordt nu beschouwd als het leveren van extra diensten.

Hier komt heel wat bij kijken, zoals het oprichten van een bedrijf. Hiervoor geldt een andere belastingregeling, waardoor wij te hoge kosten moeten doorrekenen en bovendien ook BTW op uw gehele boeking van toepassing wordt.

Wij houden onze prijzen echter graag betaalbaar, zodat we meer gasten kunnen verwelkomen. Daarom hebben wij gekozen voor kleinschalige en tijdelijke exploitatie van onze accommodatie.

Wij vinden dit zelf ook heel jammer en zijn nog steeds op zoek naar een haalbare oplossing.

°° Dit betekent dat u deze zaken zelf mee dient mee te brengen °°

Neem hierover zeker contact met ons op via 00 32 487 254 154wij helpen u graag verder en informeren u graag wat wel of niet aanwezig is.

We begrijpen dat dit vervelend is, op booking.com kunnen wij dit zelf echter enkel aangeven door het niet op te nemen in ons overzicht van aanwezige faciliteiten. Jammer genoeg laat het platform niet toe om onze eigen teksten te schrijven – deze worden door het systeem automatisch gegenereeerd – dus kunnen wij hier ook geen duidelijkere melding van maken.

Alvast dankvoor jullie begrip. 

We kijken er naar uit jullie te laten genieten van onze mooie loft, en zorgen verder voor een gezellige romantische setting.

Voor verdere vragen kan je ons het makkelijkste bereiken via whatsapp 00 32 487 254 154 .

Category: Welcome
Share